Het is altijd weer een uitdaging om een
omgeving te ontwerpen, waarin mensen
volledig zichzelf kunnen zijn!

New Classic Interieur

Bent u al bekend met het New Classic interieur? Bij Miryam Schotman Interieurs helpen wij u graag om deze woontrend te realiseren. New Classic is een combinatie van een modern en klassiek interieur. Dit zorgt voor een verrassend trendy interieur waarbij u kunt wegdromen. Denk aan het gebruik van rijkelijke materialen zoals fluweel, wol en bont. Spelen met gouden details en uitgesproken dessins. Bij Miryam Schotman Interieurs ontdekt u alles voor een New Classic interieur. U vindt onze showroom in Dordrecht, vlakbij Rotterdam. Kom snel eens langs!

New Classic Interieur bij u thuis!

New Classic is een exclusieve woonstijl die uw interieur naar het volgende niveau tilt. Deze eclectische stijl die in wereldsteden als Londen, Milaan of Parijs te zien zijn is, is geïnspireerd op verschillende tijdsperioden waaronder het beroemde Art Deco. Bij Miryam Schotman Interieurs kunnen onze interieurspecialisten u helpen bij het creëren van deze geweldige stijl in uw woning. dit doen wij niet alleen voor particulieren, maar ook voor bedrijven is Miryam Schotman Interieurs dé partner op het gebied van interieurstyling. Informeer gerust voor meer informatie bij één van onze collega’s.

Een ruim aanbod aan meubelen

Breng één bezoek aan onze showroom en ontdek onze ruime collectie aan meubelen en accessoires. Bent u op zoek naar speciale items voor uw New Classic Interieur? Miryam Schotman heeft alles voor u van goud behang, hoogpolige tapijten tot aan fluwelen kussens. Ook hebben wij ons eigen merk By Miryam! Geaspireerd op de Hotel Chique interieurtrend.

Bekijk het portfolio

Bekijk enkele projecten van Miryam Schotman Interieurs:

Alle projecten uit het portfolio bekijken:

Breng een bezoek aan de showroom

Iedere vrijdag en zaterdag staat ons team voor u klaar om u te helpen met een New Classic interieur. Ook bij andere interieurstijlen of vragen kunnen wij u van dienst zijn! Laat uw vragen achter via het onderstaande formulier. Onze interieurspecialisten zullen dan zo spoedig mogelijk met een antwoord komen.  Ook kunt u alvast inspiratie opdoen via Instagram. Wij hopen u snel te zien in Dordrecht!

Interior design is a business of trust

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
New Classic Interieur

Dit nemen we graag voor u uit handen

Bekijk de mogelijkheden van Miryam Schotman Interieurs:

Particuliere opdrachten

Zakelijke opdrachten

Deskundig Interieuradvies