Het is altijd weer een uitdaging om een
omgeving te ontwerpen, waarin mensen
volledig zichzelf kunnen zijn!

Persoonlijk interieuradvies Dordrecht

Bent u op zoek naar iemand die u persoonlijk interieuradvies Dordrecht kan geven? Miryam Schotman Interieurs helpt u graag verder met het verwezenlijken van uw droominterieur. Het kan soms erg lastig zijn om bepaalde meubelen en stijlen met elkaar te combineren. Een miskoop is snel gemaakt. Zonde! Miryam Schotman Interieurs staat voor u klaar.

Goed om te benoemen is dat u naast persoonlijke interieuradvies ook bij ons terecht kunt voor enkele meubelen. Komt u snel langs? Neem direct contact met ons op voor meer informatie.

Uw droom interieur realiseren

Tijdens een persoonlijk gesprek bij ons in de showroom bespreken we de mogelijkheden. We maken graag kennis met u! In dit gesprek komt onder andere aan bod wat uw wensen zijn en welke stijlen u graag terug ziet in uw huis of bedrijfspand. Daaropvolgend geven wij u een rondleiding in onze showroom. Hier vindt u verschillende meubelen en bijbehorende stalen. Een bron van inspiratie! Tot slot maakt Miryam Schotman Interieurs een gepersonaliseerd plan van aanpak. Ziet u uw droom interieur al voor zich?

Meubelen in de showroom

Bent u niet specifiek opzoek naar persoonlijk interieuradvies, maar juist naar losse meubelen? Deze vindt u vanzelfsprekend in de showroom van Miryam Schotman Interieurs. Op vrijdag en zaterdag van 10:00 tot 17:00 bent u van harte welkom. Wij raden u aan om een afspraak te maken, zodat er sowieso iemand is die u kan voorzien van passend advies. Ons deskundige team laat u graag de mogelijkheden zien! Maak direct een afspraak via het onderstaande formulier.

Bekijk het portfolio

Bekijk enkele projecten van Miryam Schotman Interieurs:

Alle projecten uit het portfolio bekijken:

Uw vraag stellen aan ons |
Persoonlijk interieuradvies Dordrecht

Heeft u een vraag naar aanleiding van het bovenstaande? Of wilt u graag onze showroom bezoeken? U kunt tijdens onze openingstijden altijd langskomen! Volg ons ten slotte ook op social media! Via Facebook of Instagram delen wij al het laatste nieuws.

Interior design is a business of trust

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Persoonlijk interieuradvies Dordrecht

Dit nemen we graag voor u uit handen

Bekijk de mogelijkheden van Miryam Schotman Interieurs:

Particuliere opdrachten

Zakelijke opdrachten

Deskundig Interieuradvies