Het is altijd weer een uitdaging om een
omgeving te ontwerpen, waarin mensen
volledig zichzelf kunnen zijn!

Verkooppunten Painting the Past

Zoekt u verkooppunten Painting the Past? Dan bent u bij Miryam Schotman Interieurs aan het juiste adres. Wij hebben namelijk een groot deel van de collectie van Painting the Past en de expertise in huis om u te voorzien van de juiste informatie en inspiratie. Onze showroom vindt u in Dordrecht, waar wij verschillende stijlkamers hebben die u omver zullen blazen. Deze kamers zijn tot in de puntjes gestyled en geven een goed beeld van het werk dat wij leveren. Meerdere stylen en smaken zijn in deze stijlkamers gecombineerd. Hierdoor weet u zeker dat er een kamer tussen zit die u zal inspireren. Ons kleine team heeft genoeg ervaring om van uw wildste dromen werkelijkheid te maken.

Wij komen graag met u in contact!

Verkooppunten Painting the Past

Bij ons kunt u dus een mooie collectie aan Painting the Past kleuren vinden. Of u nu op zoek bent naar een roze, blauwe, groene, rode of grijze kleur, bij Miryam Schotman Interieurs weten we u goed te adviseren en gaat u naar huis met de perfecte match verfkleur voor uw interieur. In onze showroom kunt u niet alleen inspiratie op doen, maar ook losse vloeren, behang of meubels aanschaffen. Wanneer u de styling liever zelf doet, delen we graag onze expertise met u zodat u naar huis gaat met bijvoorbeeld een vloer die perfect in uw plaatje past. Maak vrijblijvend een afspraak of neem contact met ons op als u vragen heeft. We kijken graag met u mee! Zien we u snel in onze showroom in Dordrecht?

Onze showroom bezoeken

Over Miryam Schotman Interieurs

Bij Miryam Schotman Interieurs hebben we al meerdere jaren ervaring in onder andere het stylen van particulieren projecten. Wij adviseren u graag bij een totaalinrichting, maar ook voor een eventuele enkele ruimte. Stylen die wij reeds hebben verwerkt zijn bijvoorbeeld:

  • Hotel chique
  • Bohemien
  • Metropolitian luxury

Wij gaan altijd voor harmonie. Op onze website vindt u een selectie uit onze projecten. Of volg onze Instagram pagina en mis niks meer.

Bekijk het portfolio

Bekijk enkele projecten van Miryam Schotman Interieurs:

Alle projecten uit het portfolio bekijken:

Ontdek de mogelijkheden

Wilt u een bezoek brengen aan onze showroom in Dordrecht? Op vrijdag en zaterdag staan de deuren van onze showroom open voor u. Een vraag stellen over onze dienstverlening of producten kan via het onderstaande formulier. Ook blijft u op de hoogte van onze merken en acties via Instagram. Volg ons nu! Wij hopen u snel te zien!

Interior design is a business of trust

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Verkooppunten Painting the Past

Dit nemen we graag voor u uit handen

Bekijk de mogelijkheden van Miryam Schotman Interieurs:

Particuliere opdrachten

Zakelijke opdrachten

Deskundig Interieuradvies