Het is altijd weer een uitdaging om een
omgeving te ontwerpen, waarin mensen
volledig zichzelf kunnen zijn!

Vloer en raamdecoratie Dordrecht

Bent u op zoek naar nieuwe vloer en raamdecoratie Dordrecht? In de showroom van Miryam Schotman Interieurs vindt zeker iets wat past bij uw wensen. Van prachtige zwarte shutters tot bijzondere lichte vissengraat vloeren. Het voordeel van onze showroom is dat u direct alle stalen met elkaar kunt vergelijken.

Het team van Miryam Schotman Interieurs geeft u persoonlijk advies op maat. Maak een afspraak of kom langs de showroom aan de Haaswijkweg Oost 75A! Op vrijdag en zaterdag van 10:00 tot 17:00 geopend.

Nieuwe meubelen in huis

U wilt graag een huiselijke sfeer creëren waarin u geheel tot rust komt. Of als bedrijf juist een positieve werkomgeving creëren waar in uw medewerkers geïnspireerd raken. Miryam Schotman Interieurs helpt u hier graag bij! Wij kunnen u voorzien van passend interieuradvies. Goed om te benoemen is dat wij u ook enkele meubelen kunnen adviseren. Niet alleen vloer en raamdecoratie, maar ook fauteuils, banken en muurbekleding. Het totale plaatje! Neem contact op om een afspraak te maken met ons deskundige team.

Stijlen combineren tot één geheel

Ziet u het al voor zich? Die gave Eric Kuster-stijl stoel met die prachtige houten tv meubel? De combinaties zijn eindeloos. De kracht van Miryam Schotman interieurs ligt hem bij de zogenoemde metropolitan luxury. Een van de meest hippe woontrends van de afgelopen jaren. Kenmerkend is het gevoel van chique en luxe. Door middel van grote meubelen en kleinere accessoires kunt u deze stijl terug laten komen in uw interieur. Miryam Schotman Interieurs voorziet u graag van advies! Maak een afspraak via het onderstaande formulier.

Bekijk het portfolio

Bekijk enkele projecten van Miryam Schotman Interieurs:

Alle projecten uit het portfolio bekijken:

Bezoek de showroom | Vloer en raamdecoratie Dordrecht

Binnenkort uw nieuwe vloer en raamdecoratie uitzoeken? Wij heten u graag welkom in de showroom. Vergeet ons ten slotte niet te volgen op Facebook of Instagram. Tot snel bij Miryam Schotman Interieurs!

Interior design is a business of trust

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Vloer en raamdecoratie Dordrecht

Dit nemen we graag voor u uit handen

Bekijk de mogelijkheden van Miryam Schotman Interieurs:

Particuliere opdrachten

Zakelijke opdrachten

Deskundig Interieuradvies