Rabobank | Papendrecht

De Rabobank heeft ons benaderd met de vraag of het mogelijk is om één van hun kantoren een huiselijker chique karakter te geven. Uiteraard hebben wij ons in dit project vastgebeten en zijn direct aan de slag gegaan. Naar aanleiding van onze ontwerpen hebben we akkoord gekregen en alles op maat laten maken. Om de huiskleuren van de Rabobank op een wat subtielere manier terug te laten komen hebben we gekozen voor roségoud en denim blauw. Chique leren fauteuils aan een enorme massief eiken tafel op een zwaar smeedijzeren onderstel vormden de basis.

Daarnaast vonden we het belangrijk om een lekkere bank met gezellige kussens te plaatsen. Als finishing touch kozen we voor een vloerkleed en vrolijke gordijnen. Ook in de spreekkamers werden alle wanden geschilderd in Linen van Painting the Past en hebben we stoere bamboe met ijzeren lampen opgehangen. Voor de chique uitstraling staan er in alledrie de spreek kamers stoelen met leuningen en capitons.

Bekijk de foto’s!

Miryam Schotman Interieurs

Interieurinrichting, prachtige meubelcollecties, chique verlichting, verf en behang van landelijk tot behoorlijk trendy en soms zelfs een ’tikkeltje’ decadent. Veel soorten tapijten in alle kleuren, afwerkingen en maten, gordijn- en meubelstoffen uit de nieuwste collecties. En  interieuraccessoires van sober tot kleurrijk en sprankelend.

Dit alles onder deskundige begeleiding en met een persoonlijke touch.

Het is altijd weer een uitdaging om een
omgeving te ontwerpen, waarin mensen
volledig zichzelf kunnen zijn!