Interior design is a matter of trust

Arte behang verkooppunt in Dordrecht

Ben je op zoek naar een verkooppunt in Dordrecht voor Arte behang? Dit kan bij Miryam Schotman Interieurs. In onze showroom hebben wij verschillende opties voor dit luxe behang. Wij zijn ook officiële dealer van Arte behang.

Als interieurontwerpers weten wij als geen ander hoe we het behang moeten gebruiken in verschillende interieurontwerpen. In een hotel chique interieur tot aan een new classic interieur, wij denken graag met je mee over de opties. Van persoonlijk interieuradvies tot de volledige inrichting. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Nieuwste collectie Arte behang

Bijzondere prints en exclusieve texturen. Daar staat Arte om bekend. Ieder jaar vindt je de nieuwste collecties van Arte bij ons in de showroom. Ons team begrijpt dat je de stalen met eigen ogen wilt bekijken voordat je een bestelling plaatst. We adviseren je graag over de geschikte muurbekleding. In onze showroom hebben wij verschillende stijlkamers waar het Arte behang te zien is.

Interieurprojecten met luxe behang

De interieurprojecten van Miryam Schotman staan bekend om haar luxe, eigentijdse en chique uitstraling. Een onderdeel van deze projecten is het Arte behang. Dit wordt vaak daar ons ingezet en is dan ook onmisbaar. Enkele populaire collecties die wij ook regelmatig gebruiken:

  • Arte facet
  • Arte monsoon
  • Arte 3d

Daarnaast bieden wij nog meer verschillende Arte behang mogelijkheden. Bezoek onze showroom en bekijk de verschillende opties met eigen ogen.

Bezoek het Arte behang verkooppunt Dordrecht

Kom langs in onze showroom en ontdek de verschillende mogelijkheden voor Arte behang. Wij denken graag met u mee over het geschikte Arte behang voor uw interieur. Ook wanneer u op zoek bent naar hulp bij het inrichten van uw interieur bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden totaalpakketten aan waarbij we u helpen van ontwerp tot uitvoering. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.