Interior design is a matter of trust

PASSEND STIJLADVIES

Geniet van passend stijladvies voor de volgende onderdelen:

Wilt u dat ook? Maak dan eens vrijblijvend een afspraak in onze showroom!

De showroom is geopend op vrijdag en zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Tijdens deze dagen bent u van harte welkom om inspiratie op te doen, kennis te maken met het bedrijf en de medewerkers of voor een intake gesprek. Vervolgens zullen we met u een plan van aanpak opstellen waarbij u keuze heeft uit verschillende opties. Voor elk project maken wij een gepersonaliseerd plan op maat waarbij u als opdrachtgever uiteraard op nummer één staat.

Voorkom teleurstellingen

Specialistisch interieuradvies

Wellicht heeft u bij het inrichten van uw huis of werkplek al eens eerder een miskoop gehad zoals een te grote of te kleine bank, meubelen die totaal anders uitvielen dan wat u voor ogen had, een kleur die bij nader inzien toch tegenviel. Men gaat dan snel voor zekerheid en een ‘safe’ oplossing waardoor er sfeer in huis ontbreekt.

Of misschien gaat u wel verhuizen naar een nieuwe plek, alles mooi nieuw met wellicht nog dierbare spullen die meegaan en geïntegreerd moeten worden. En dan,… waar te beginnen? U krijgt een advies bij de keukenzaak, bij de vloerenzaak, bij een meubelzaak, enz., enz. Maar het beoogde samenhangende geheel laat maar op zich wachten!

Er zijn een aantal zaken waarmee rekening gehouden moet worden, bijvoorbeeld hoe is de lichtinval, hoe is het gezin opgebouwd, wát wilt u creëren, zoekt u een warm interieur met klassieke elementen of juist lekker licht met strakke elementen, misschien wilt u wel een landelijke uitstraling met een modern tintje, of twijfelt u en zou graag van alles een beetje willen combineren, tja…..wij gaan ervan uit dat bijna alles kan maar dan wel goed doordacht en met een deskundige kijk op de zaak.

Interieuradvies wordt vaak gezien als pure luxe, maar als u datgene wilt creëren wat u voor ogen heeft en daarin de goede balans ervaart door deskundige tips te krijgen zoals bijvoorbeeld een andere opstelling of een andere kleur, dan voorkomt u wellicht verkeerde aankopen en opnieuw een teleurstelling.

Uw droominterieur

Wij helpen u graag juist die plek te creëren die u zo graag wilt, het huis is uiteindelijk vaak de enige plek die men zelf creëert, waar men rust moet kunnen vinden of juist levendigheid, waar je met de familie of met vrienden heerlijk kunt genieten van gezellig eten, een fijn gesprek en een goed glas wijn, waar je jezelf kunt zijn met een mooi boek en een kopje thee of koffie etc.

En voor de werkplek geldt uiteindelijk hetzelfde er moet rust en soms juist levendigheid zijn voor u en uw  medewerkers, waar men zich prettig en ‘thuis’ voelt zal men ook tot veel betere resultaten komen! Ontdek de mogelijkheden van een totaal interieuradvies op maat.

3D TEKENING & MOODBOARDS

Ons motto is dat een huis of bedrijfspand warmte moet uitstralen, karakter moet hebben,
uitermate geschikt moet zijn voor de functie waarvoor het dient én een chique allure heeft.

Visualisatie in 3D of via een moodboard geeft hierin veel meer inzicht in zowel functie- als sfeerbepaling!

ERVAAR ONZE STIJLKAMERS

Door een individuele benadering waarbij een karaktervol en harmonieus interieur voorop staat zullen wij als team al onze creativiteit en know how voor elk project inzetten. Goed om te benoemen is dat onze ontwerpen alles behalve doorsnee zijn! U ervaart dat in één van onze gerealiseerde stijlkamers in onze showroom.

Dompel uzelf onder in de ambiance van de juiste stijlkamers. En ervaar snel welke stijl écht bij u past! Of u nu kiest voor Hotel Chique, New Classic of een modern klassiek interieur, bij Miryam Schotman bent u aan het juiste adres.

Kies bijvoorbeeld voor de échte chique Miryam Schotman- stijl en ontdek ons eigen merk By Miryam. 

Klik op de verschillende stijlkamers om meer foto’s te ontdekken.

Stijlkamer 1

Stijlkamer 2

Stijlkamer 3

Stijlkamer 4

Stijlkamer 5

Stijlkamer 6

Stijlkamer 7

Stijlkamer 8

Stijlkamer 9

Bent u alleen op zoek naar één item? Bijvoorbeeld een bank, eethoek, vloerkleed, verlichting, verf of behang? Dan bent u uiteraard van harte welkom tijdens de openingstijden van de showroom! Ontmoet ons team. Vragen over onze interieurstijling, losse meubelen en woon accessoires?
Stel vrijblijvend uw vraag aan ons!