Interior design is a matter of trust

PASSEND STIJLADVIES

Geniet van passend stijladvies voor de volgende onderdelen:

Wilt u dat ook? Maak dan eens vrijblijvend een afspraak in onze showroom!

De showroom is geopend op vrijdag en zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Tijdens deze dagen bent u van harte welkom om inspiratie op te doen, kennis te maken met het bedrijf en de medewerkers of voor een intake gesprek. Vervolgens zullen we met u een plan van aanpak opstellen waarbij u keuze heeft uit verschillende opties. Voor elk project maken wij een gepersonaliseerd plan op maat waarbij u als opdrachtgever uiteraard op nummer één staat.

ERVAAR ONZE STIJLKAMERS

Door een individuele benadering waarbij een karaktervol en harmonieus interieur voorop staat zullen wij als team al onze creativiteit en know how voor elk project inzetten. Goed om te benoemen is dat onze ontwerpen alles behalve doorsnee zijn! U ervaart dat in één van onze gerealiseerde stijlkamers in onze showroom.

Dompel uzelf onder in de ambiance van de juiste stijlkamers. En ervaar snel welke stijl écht bij u past!

Kies bijvoorbeeld voor de échte chique Miryam Schotman- stijl en ontdek ons eigen merk By Miryam. 

Klik op de verschillende stijlkamers om meer foto’s te ontdekken.

Stijlkamer 1

Stijlkamer 2

Stijlkamer 3

Stijlkamer 4

Stijlkamer 5

Stijlkamer 6

Stijlkamer 7

Stijlkamer 8

Stijlkamer 9

Bent u alleen op zoek naar één item? Bijvoorbeeld een bank, eethoek, vloerkleed, verlichting, verf of behang? Dan bent u uiteraard van harte welkom tijdens de openingstijden van de showroom! Ontmoet ons team. Vragen over onze interieurstijling, losse meubelen en woon accessoires?
Stel vrijblijvend uw vraag aan ons!

Contact opnemen