Good interior design is like a second skin

4 stylingtips voor een chique kerst interieur

Met de feestdagen in aantocht gaat alle aandacht uit naar het interieur. Met kerst versier je de kerstboom, hang je lichtjes op en wil je een gezellige en knusse sfeer creëren. Maar hoe kun je dit op een stijlvolle manier doen? Laat je inspireren door de stylingtips van Miryam Schotman Interieurs en maak kerst onvergetelijk met een chique kerst interieur!

Dit jaar wil je misschien iets anders met de kerststyling thuis en laat je knipperende LED figuren achterwege. Met een paar kleine aanpassingen kun je jouw huis al feestelijk inrichten op een stijlvolle manier. All I want for christmas.. is een chique kerstinterieur.

MOODBOARD HOTEL CHIQUE
Hotel Chique
STIJLKAMER IN ONZE SHOWROOM
Hotel Chique
STIJLKAMER IN ONZE SHOWROOM
Hotel Chique

  1. De perfecte kleurencombinatie: Champagne, pastel en ecru

Bij de kerstdagen kan een kerstboom uiteraard niet ontbreken. Versier jouw boom met ballen in de kleuren van champagne, pastel of ecru. Deze combinatie aan tinten zorgt voor een chique uitstraling. Goud blendt daarnaast ook mooi met bruin- en bronstinten. Ideaal voor een chique, winters interieur of mooi gedekte tafel voor het kerstdiner. Zo haal je dat magische wintergevoel in huis! 

2. Verlichting tijdens de feestdagen

Donkere dagen vragen om sfeervol licht. Er zijn verschillende manieren om je kerstinterieur sfeervol te verlichten. Vervang bijvoorbeeld je standaard lampen met een warmere gloed  of voeg verschillende luxe geurkaarsen aan je interieur toe. De geuren kaneel, kruidnagel, anijs of vanille passen perfect bij de feestdagen.  

Hotel Chique

3. Teddy trend met kerst

Met deze zachte knuffelbare stof creëer je een romantisch en winters gevoel in huis. Teddy is dé trend van het jaar 2022 en zet ook door naar het nieuwe jaar 2023. Accessoires van deze stof zijn makkelijk schoon te houden. Het materiaal is meestal gemaakt van geweven stoffen, zoals synthetisch polyacryl en natuurlijk katoen.

4. Less is more

Ben je een échte kerstfan en wil je niet zonder kerstkransen en fonkelende ornamenten? Houd de basis dan rustig en kies voor een paar pronkstukken die direct opvallen. Op die manier houd je het feestelijk zonder dat het hysterisch wordt.

4 stylingtips VOOR EEN CHIQUE KERST INTERIEUR

Bekijk de
nieuwste trends
voor de winter

Label By Miryam

By Miryam is ons label waarbinnen wij o.a. een eigen meubel- en accessoire lijn voeren die alleen bij ons te koop is.
Ontdek bijzondere meubelen en woonaccessoires die volledig passen bij de woontrends van nu! Breng een bezoek aan onze showroom.

Interieurstyling advies bij Miryam Schotman Interieurs

Kan je wel wat hulp gebruiken bij het inrichten van jouw woning? Wij bieden uiteraard advies op het gebied van interieurstyling. Wij helpen je vanaf het ontwerpen van een geheel nieuw interieur in 3D tot aan het samenstellen en uitkiezen van de juiste meubels. We verrassen je graag met mogelijkheden waar je zelf nog niet op was gekomen. Maak je droom werkelijkheid en geniet van een luxueus en rijkelijk interieur!

Bij Miryam Schotman Interieurs kun je terecht voor een ruim aanbod aan sprankelende meubelen; van gordijnen en vloerkleden tot aan verf, verlichting en accessoires. Doe inspiratie op én ontdek al onze uitgebreide stijlkamers. Loop ontspannen rond door de prachtig gestylde ruimtes allen in een ‘eigen’ authentieke warme sfeer, sommige tijdloos andere uiterst trendy!