Het is altijd weer een uitdaging om een
omgeving te ontwerpen, waarin mensen
volledig zichzelf kunnen zijn!

Hotel Chique Accessoires

Bent u op zoek naar Hotel Chique woonasccessoires? Tover uw leefomgeving om met de mooiste stijlitems van Miryam Schotman Interieurs. Hotel Chique is op dit moment dé trend. Hoe past u dit toe in uw eigen interieur? Wij helpen u graag verder! Miryam Schotman Interieurs heeft namelijk een prachtige showroom gevuld van Hotel Chique Accessoires tot meubels en behang aan toe.

Breng gerust eens een bezoek en laat uzelf verrassen!

Hotel Chique Accessoires | Breng een bezoek aan onze showroom!

De naam ‘Hotel Chique’ zegt het eigenlijk al. Het gaat bij deze interieurstijl om dezelfde luxe en comfort die u ook in een chic hotel ervaart. Kenmerken van de Hotel Chique zijn dan ook hoogwaardige materialen, zoals marmer en messing en het gebruik van velvet stoffen. Wij hebben in onze showroom 10 verschillende stijlkamers beschikbaar, waar u ook inspiratie op kunt doen voor de Hotel Chique interieurstijl. Deze ruimte is gevuld met Hotel Chique woonaccessoires, waaronder kussens, verlichting, vloerkleden en natuurlijke stijl items zoals een gouden vaas of etagère.

Exclusief & Chic voor ieder budget

Heeft u zelf geen idee hoe u uw woning om kunt toveren in deze chique stijl? Miryam Schotman Interieurs helpt u graag verder. Stijlvol wonen tegen ieder budget, dat vinden wij belangrijk. Zo ontwerpen wij een passend interieur voor u op maat. Dit doen we niet alleen voor zakelijke klanten, maar ook voor particulieren.

Informeer naar de mogelijkheden.

Bekijk het portfolio

Bekijk enkele projecten van Miryam Schotman Interieurs:

Alle projecten uit het portfolio bekijken:

Kom langs!

Bent u benieuwd naar de Hotel Chique Accessoires in onze showroom? Of wilt u graag ook alle andere stijlkamers bekijken? U bent van harte welkom! Wij zijn iedere vrijdag en zaterdag geopend van 10.00 -17.00 uur. Wanneer u een vraag heeft? Kunt u deze ook stellen via ons contactformulier onder deze tekst. Doe alvast inspiratie op via Instagram. Wij hopen u snel te zien in Dordrecht!

Interior design is a business of trust

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Hotel Chique Accessoires
Hotel chique accessoires

Dit nemen we graag voor u uit handen

Bekijk de mogelijkheden van Miryam Schotman Interieurs:

Particuliere opdrachten

Zakelijke opdrachten

Deskundig Interieuradvies