Het is altijd weer een uitdaging om een
omgeving te ontwerpen, waarin mensen
volledig zichzelf kunnen zijn!

Hotel chique interieur

Een hotel chique interieur in uw woning of bedrijfspand? Dankzij Miryam Schotman Interieurs bereikt u altijd het gewenste resultaat. Een totaal nieuw interieur, aanschaf van losse meubelen of diverse woonaccessoires van verschillende merken. Het is allemaal mogelijk in onze showroom. Ontdek het eigen merk By Miryam! Meubelen en accessoires in échte hotel chique interieurstijl.

U vindt onze showroom in Dordrecht, vlakbij Rotterdam. Kom snel eens langs!

Exclusief & chique tegen ieder budget

Krijg de gewenste stijl die u voor ogen had dankzij de interieurspecialisten van Miryam Schotman Interieurs. Stijlvol wonen tegen ieder budget; wij helpen u graag. Voor iedere situatie ontwerpen wij een prachtig hotel chique interieur. Goed om te benoemen is dat we naast particuliere opdrachten ook voor bedrijven dé partner zijn binnen interieur. Een goede eerste impressie bij nieuwe klanten bewerkstelligen? Miryam Schotman Interieurs ontwerpt een passend interieur op maat voor u.

Losse meubelen en accessoires

In onze showroom kunt u naast passend stijladvies ook slagen voor PVC vloeren, verlichting, raambekleding en behang. Denk aan merken als Duran Interiors, Metropole by Baan, Passe Partout, Arte, Elitis & By Miryam. De showroom in Dordrecht is opgebouwd in 10 verschillende stijlkamers waar u verschillende interieurtrends met elkaar kunt vergelijken. Ontdek uw nieuwe favoriete stijl en shop de nieuwste collecties. Kunt u niet wachten op uw bezoek? Via onze website kunt u alvast de stijlkamer bekijken. Zo bent u helemaal op de hoogte!

Bekijk het portfolio

Bekijk enkele projecten van Miryam Schotman Interieurs:

Alle projecten uit het portfolio bekijken:

De showroom bezoeken

Ons team heet u op vrijdag en zaterdag van harte welkom in onze showroom. Wilt u graag de mogelijkheden van een nieuw hotel chique interieur met ons bespreken? Geef dan alvast uw wensen even door via het onderstaande formulier. Zo zijn we volledig voorbereid op uw bezoek. Ook kunt u alvast inspiratie opdoen via Instagram. Wij hopen u snel te zien in Dordrecht!

Interior design is a business of trust

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Hotel chique interieur
Hotel chique interieur

Dit nemen we graag voor u uit handen

Bekijk de mogelijkheden van Miryam Schotman Interieurs:

Particuliere opdrachten

Zakelijke opdrachten

Deskundig Interieuradvies