Het is altijd weer een uitdaging om een
omgeving te ontwerpen, waarin mensen
volledig zichzelf kunnen zijn!

Hotel chique woonkamer

Een prachtig gestijlde Hotel Chique stijl woonkamer? Creëer een luxe exclusieve sfeer met behulp van Miryam Schotman Interieurs creëert u een geheel Hotel Chique interieur. Van totaal interieuradvies tot losse meubelen en woonaccessoires. Kies voor de hipste merken van nu of voor het eigen exclusieve merk By Miryam. Kom langs onze showroom in Dordrecht en ontdek in onze stijlkamers hoe u de hotel chique woontrend kunt toepassen in uw woning of bedrijfspand.

Kom eens bij ons langs!

Luxe sfeer

Hotel chique interieur brengt een warme en gezellige sfeer in uw woonkamer, slaapkamer of andere ruimte in huis. Met behulp van de juiste printjes in behang, meubelen en accessoires is deze stijl goed te bewerkstelligen. Heeft u een nieuwe woning of gaat u uw bedrijfspand nieuw leven in blazen? Miryam Schotman Interieurs neemt graag de inrichting voor u uit handen. Goed om te benoemen is dat we een totaalpakket aanbieden; van ontwerp tot uitvoering. Volledig ontzorgt! Dat is wel zo fijn. Vraag eens naar de mogelijkheden of stap bij ons binnen.

Bijzondere woonaccessoires

De showroom van Miryam Schotman Interieurs is opgebouwd in 10 verschillende stijlkamers. Zo krijgt u tijdens uw bezoek een goede indruk van de mogelijkheden per interieurstijl en ziet u hoe u stijlen kunt mixen en matchen. We geven u hier graag advies over. Wist u dat het eigen merk By Miryam exclusief te verkrijgen is in onze showroom? Ontdek bijzondere meubelen en accessoires die perfect passen in de hotel chique woonkamer trend. Bij Miryam Schotman Interieurs slaagt u altijd. Van totaaloplossingen tot PVC vloeren, raambekleding en verlichting. Een nieuwe inrichting begint bij een bezoek aan onze showroom.

Bekijk het portfolio

Bekijk enkele projecten van Miryam Schotman Interieurs:

Alle projecten uit het portfolio bekijken:

Een vraag stellen

Wilt u voor uw bezoek meer weten over onze mogelijkheden of over woonaccessoires voor een Hotel Chique interieur ? Stel dan uw vraag via het onderstaande contactformulier. Onze collega’s zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen. We hopen u snel te verwelkomen in de showroom! Deze is op vrijdag en zaterdag van 10-17 geopend. . Doe alvast inspiratie op via onze Instagram pagina.

Interior design is a business of trust

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Hotel chique woonkamer
Hotel chique woonkamer

Dit nemen we graag voor u uit handen

Bekijk de mogelijkheden van Miryam Schotman Interieurs:

Particuliere opdrachten

Zakelijke opdrachten

Deskundig Interieuradvies